Våra kurser

Här hittar du alla kurser vi kan erbjuda; från livräddning till babymassage och mamma-/ barnträning. Fler kommer fram i vår. Här bokar även ni, vars barn är listat hos oss, till våra föräldragrupper, där vi löpande lägger upp starttillfällen. Just nu har vi inte klara datum för alla kurser, men håll utkik här så kommer det framöver.

Amningskurs

Ej bokningsbar för tillfället.

Med mål att ge dig kunskap och erfarenhet som gör att du känner dig trygg i din amning. Ta gärna med din partner då det kan underlätta förståelsen och främja en positiv amning. Kursen riktar sig till gravida, partners, förstföderskor el omföderskor från graviditetsvecka 20 och framåt

Läs mer & boka

Barnavårdskurs

Ej bokningsbar för tillfället.

Förbered dig inför din föräldraroll redan nu, våga lita på din inre känsla och bli en tryggare förälder. Här vänder vi oss till gravida som börjar närma sig förlossningen.

Läs mer & boka

Föräldragrupp Barn födda Sept-Nov 2017

Ej bokningsbar för tillfället.

Vi ger dig en bra start på ett tryggt föräldraskap med våra föräldragrupper. Dessa startar löpande under året, är bara för de föräldrar vars barn går hos oss och består av fem träffar med olika tema. Håll utkik när grupp för ditt barns födelsemånad läggs ut.

Läs mer & boka