Hemma bra, men borta varmare...

Av: Pontus Johansson, 06 sep 2015, Tips och Råd
Efter en inte lika fantastisk sommar vädermässigt som den föregående, är det många som redan har bokat eller nu funderar på, att planera en vistelse på varmare breddgrader i höst eller vinter. Själv har jag precis som många av er andra, bara några veckor in i terminen, hunnit med flera matsäckar, luskamning, föräldramöten, upprop till andra kursstarter, familjeråd kring skärmtid och inte minst, inflyttning i Lillugglans nya, ytterligare lokaler på plan 6, vilket är jätteroligt. Där i det innersta rummet, vår rese- och vaccinationsmottagning, kan man ibland hinna tillåta tankarna drömma sig bort till fjärran strand…Kanske kan vi ändå hoppas på några fina höstdagar. Dessa kan vara väl så helande för själen och hemma på trygg mark kan man vara också.
Men ni som redan planerat er resa och som inte vill njuta av höststormar, slagregn och hundbajs under fallna löv, utan tänker er ett höst- eller jullov långt bort från detta, glöm inte att just planera detta i god tid! Ibland sker bokningarna tätt inpå avresa men har man, som jag tror många redan gjort, redan bokat eller vet vart man tänker sig, är det hög tid att fundera på vad man behöver tänka på inför att resa med barn i olika åldrar. Framför allt när det gäller vaccinationer, behöver man ibland för att hinna få ett bra skydd för sig själv och sina barn, få hjälp med att planera detta flera månader i förväg.
Så mellan luskamningar, pannkaksstekning och föräldramöten, ring eller maila oss på Lillugglan så kan vi hjälpa er att planera det medicinska kring resan.