Lillugglan in i 2015...

Av: Marlene Fredin, 14 jan 2015, Övrigt
2015, here we come!
                                           
Då var det alltså ett nytt år, ett spännande år fyllt med blanka sidor och förväntningar.
Trots att sidorna ej är fyllda med upplevelser kan vi redan nu ha en vision och önskan av vad sidorna skall fyllas med. Det enda som vi med säkerhet vet är, att det aldrig blir precis som vi har tänkt oss.
Som delägare och VD på Lillugglan har jag tydliga mål för hur verksamheten skall drivas och växa vidare under år 2015. Fokus på utveckling. Tillsammans med hela teamet kommer vi att arbeta vidare med att nå ut till ännu fler föräldrar i Göteborg med omnejd och med en önskan om att vår kompetens och kunskap kring barn och föräldraskap kan skapa ett lugn i denna djungel av frågor och funderingar.
Team Ugglan gillar barn och föräldrar, det finns inga dumma frågor eller fel upplevelser.
Det är du som förälder som äger dina egna upplevelser och som har behovet av att ställa just dina frågor. Vi finns här för att lyssna, ge råd och försöka förstå utifrån vetskapen om att allas upplevelser är olika. Vi kan se hur samhället ändrar förutsättningarna för föräldrarollen, ett paradigmskifte i papparollen - påverkar och stärker många småbarnsföräldrar, men skapar oro hos andra. Carl Larsson-idyllen med kärnfamiljen suddas ut och nya familjer växer fram i vår ”nya tid”.
Massmedia och sociala medier skildrar en bild av första tiden och småbarnsåren som sällan skildrar den verklighet många av er befinner sig i, nämligen ett mer eller mindre kaos. Ett kaos fyllt med kärlek, oro och förstås oändlig glädje.
Kan vi på Lillugglan göra något för att underlätta för er föräldrar kring alla dessa frågor? – ja, det hoppas vi att vi gör dagligen i vår rådgivning och även genom de kurser som vi erbjuder er under året 2015.
Lillugglan kommer att byggas vidare under 2015 men var lugna… vi stormtrivs i våra nya lokaler och med vårt fina samarbete med Läkarhusets Vårdcentral kommer vi att stanna där. Dessutom har jag och Pontus tröttnat på att packa flyttkartonger.
Glädjen i att svara i Lillugglans telefon och höra en upprymd, stolt pappa som meddelar att ”nu har vi fått barn” avtar aldrig.
Stort tack för all glädje ni ger Team Lillugglan och för att ni ger oss förtroendet att ta hand om era guldjuveler.

Välkommen 2015, nu kör vi !
 
Marlene Fredin, VD Lillugglans BVC
undefined